Barnehagens ledelse

Mette Dillevig

Stilling: Daglig leder
lysejordet.bhg@norlandiabarnehagene.no

Mette har vært ansatt i Lysejordet barnehage siden januar 2007. Hun er utdannet førskolelærer fra Høgskulen i Sogn og Fjordane, og har viderutdanning innenfor spesialpedagogikk.

Anita Holt Moe

lysejordet.skattekista@norlandia.com

Anita har arbeidet i Lysejordet barnehage siden februar 2007. Anita er utdannet førskolelærer fra Høyskolen i Tromsø. Anita er stedfortreder ved Daglig leders fravær.

Eventyret

Quiteria Hennie

Quiteria har arbeidet i Lysejordet barnehage siden barnehagen åpnet høsten 2006

Therese Hontvedt Karlsen

lysejordet.eventyret@norlandiabarnehagene.no

Therese har jobbet i Lysejordet barnehage siden barnehagen åpnet høsten 2006. Hun er utdannet barnevernspedagog og innehar også pedagogikk grunnfag.

Karin Dahle

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Karin har arbeidet i Lysejordet barnehage siden den åpnet høsten 2006. Karin er utdannet barne- og ungdomsarbeider.

Mitra Nejati

Stilling: Støttepedagog

Mitra er ansatt ved Ressursenheten for barn og unge i Bydel Vestre Aker og jobber som støttepedagog i Lysejordet. Hun jobber 50 %. Mitra har vært i Lysejordet siden april 2016.

Hoppeslottet

Solay Paz Vervik

Stilling: Assistent

Solay har arbeidet i Lysejordet barnehage siden barnehagen åpnet høsten 2006. Solay jobber 50 %

Aleksander Ilievski

Stilling: Assistent

Aleksander begynte å jobbe i Lysejordet barnehage august 2012. Før han ble ansatt i Lysejordet var han en lengre periode vikar gjennom vikarbyrå.

Vibecke Hovind

Vibecke har vært ansatt i Lysejordet siden august 2011. Vibecke arbeider 50 %

Christine Eek

lysejordet.hoppeslottet@norlandia.com

Christine er utdannet barnehagelærer fra Høyskolen i Sørøst-Norge. Hun begynte å jobbe i Lysejordet juni 2017.

Grete Aass

Stilling: Støttepedagog

Grete jobber som støttepedagog i Lysejordet gjennom Bydel Vestre Aker. Grete begynte i Lysejordet august 2015

Karusellen

Stephanie Bjerke Sztobryn

Stephanie har vært ansatt i Lysejordet siden september 2016

Lovisa Gunnarsson

Stilling: Assistent

Lovisa har tidligere jobbet i Lysejordet og kom tilbake til oss i februar 2017 etter et år i utlandet

Mathias Skjeseth

Stilling: Assistent

Mathias begynte i Lysejordet september 2017.

Anita Bjørnerud

lysejordet.karusellen@norlandiabarnehagene.no

Anita har arbeidet i Lysejordet siden august 2013. Hun er utdannet førskolelærer fra Dronning Mauds Minne Høgskole i Trondheim.

Einy Hjorthaug

Stilling: Pedagogisk leder

Einy er utdannet førskolelærer fra Høyskolen i Oslo, og har jobbet i Lysejordet siden august 2012.

Lykkehjulet

Birk Halvor Sagvolden

Stilling: Assistent

Birk har vært ansatt i Lysejordet barnehage siden november 2014. For tiden har Birk permisjon. Hane r tilbake i løpet av oktober 2017

Eva Bolstad

lysejordet.lykkehjul@norlandiabarnehagene.no

Eva har vært ansatt i Lysejordet siden august 2009, med unntak fra 1 år i grunnskolen. Eva er utdannet førskolelærer fra Høgskolen i Agder.

Åsta Fagerslett

Stilling: Fagarbeider

Åsta startet i Lysejordet august 2012 og jobbet da frem til juli 2015. Etter studier og som ringevikar i Lysejordet noen år, er hun nå, juni 2017, tilbake i 100 % stilling.

Skattekisten

Yanqin Wu

Stilling: Assistent

Yanqin begynte i Lysejordet barnehage august 2013.

Michelle Chojnowska

Stilling: Assistent

Michelle har vært ansatt i Lysejordet siden august 2015. Før dette jobbet hun i Lysejordet som vikar fra vikarbyrå.

Marte Haukås Flage

Stilling: Pedagogisk leder

Marte begynte i Lysejordet august 2017. Marte er utdannet barnehagelærer fra Høgskolen i Telemark i 2015 .

Anita Holt Moe

lysejordet.skattekista@norlandia.com

Andre ansatte

Terje Mork

Stilling: Assistent

Terje begynte hos oss som vikar august 2017. Terje har tidligere jobbet i Norlandia Skistua barnehage før han kom til oss som vikar.

Khaled Abuawad

Stilling: Assistent

Khaled begynte i Lysejordet barnehage januar 2016. Før han ble ansatt jobbet han mye i Lysejordet som vikar fra vikarbyrå. Khaled har for tiden permisjon frem til april 2017

Fitri Orlowska

Stilling: Assistent

Fitri har vært ansatt i Lysejordet siden februar 2013.

Inger Eide

Stilling: Pedagogisk leder

Inger begynte i Lysejordet august 2015. Hun er utdannet barnehagelærer fra Høgskolen i Oslo og Akershus. Inger er for tiden i fødselspermisjon.

Lene Botnevik Holm

Stilling: Pedagogisk leder

Lene har vært ansatt i Lysejordet siden august 2011. Lene er utdannet barnevernspedagog og har videreutdanning i småbarnspedagogikk og barnehagepedagogikk. Lene er for tiden i fødselspermisjon